WILLIAMS CARAVAN AS web

PS! Våre åpningstider er hverdager: 08.00 - 16:30, og lørdager 10-15
Dette pga den utfordrende situasjonen rundt Covid-19 viruset.
Vi kan tilby privat visning utenom åpningstidende.

ring oss gjerne på 69294090 for å avtale, eller om du har noen spørsmål!

 

 

Velkommen innom ditt caravansenter midt i mellom Østfoldbyene!

 

Perry & Williams Caravan AS holder til i splitter nye lokaler i Mosseveien 60 i Råde. Her har vi et komplett senter der vi har over 100 enheter innendørs.

Vi har det største utvalget av campingvogn mellom Oslo og Grebbestad!

Med kompetanse siden 70 tallet har vi den erfaringen som teller for at våre kunder skal få utnyttet produktene sine maks og føle seg vel ivaretatt av sin forhandler. 

Hos oss kan du drømme deg bort mellom alle de flotte bobilene og campingvognene eller i vår over 600 kvm utstyrsbutikk. 

Vi har 6 steltplasser tilgjengelig med strøm, vann, dusj/toalett og en egen tømmestasjon for toalett og spillevann. 

Perry & Williams Caravan har alt på et sted! 

Velkommen til oss langs E6 i Råde!Siste fra Facebook

Det er flere enn oss som gleder seg til en bobiltur i vårsola????????. Og nå er vi endelig i gang igjen og våre selgere er mer enn klare til å deg i mot????????. PS! Nå er det så lav rente, så det er ingen grunn til å vente! ???? ????
Vi har normal åpningstid i morgen fra 10-15. Hos oss er det god plass og vi følger FHI sine råd. Vi har fremme antiback og engangs hansker, vi vasker berøringsflater hyppigere en vanlig. Kom å drøm dere litt bort, hos oss står ting som kan oppfylle deres drømmer på rekke og rad, klare for opplevelser sammen med dere. Vi har masse flotte tilbud i vår butikk, bruk tiden nå til å gjøre vogner og biler klare for nye fine minner, da skal dere vel ikke starte på tur med møkkete bil ???? Vår gassautomat er velfylt med AGA gass til kun kr. 229,- for bytte av 10/11kg. Vårt tilbud om privat visning gjelder så klart fortsatt. Har dere noen fine bilder dere ønsker å dele med oss fra turen ifjor så legg dem opp her, bilde med flest "likes" får en liten overraskelse. Som vanlig er kaffen klar og vi tar gjerne en camping prat, velkommen skal dere være. #Bobilbygda#Camping#etterregnkommer sol
Velkommen til Bobilbygda ???? #bobilbygda #utpåtur #camping
God lørdag folkens, er ikke dette en smart kjøre vogn med mange smarte løsninger? Denne og mange andre er dere velkomne til å se, alt står inne. Hos oss kan du gjerne bestille privat visning. For selv om det er mye som skjer rundt oss nå om dagen, skal vi snart ut på tur igjen vi har et vakkert land med mye fantastiske mennesker som trenger besøk av dere, la oss bruke litt penger i Norge nå i år. For etter regn kommer sol, alltid :-)

Våre merker

 

 

 

                                                               

 

 

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern