Tendenza – trendsetter i ny drakt

De som ser etter de nyeste trender i kjent Fendt kvalitet vil her kunne finne sin favoritt. Her jobber våre utviklere og designere med de nyeste idéene uten å gå på kompromiss med kvaliteten.
Den helt nye Tendenza vil nok en gang begeistre de mange caravanistene i Europa som ønsker en campingvogn med et trendy uttrykk uten å gå glipp av den velkjente kvaliteten fra Fendt Caravan.

Detaljer fra modellen Tendenza
Under vises noen av de plusspunktene som er spesielt verdt å merke seg i Tendenza modellene fra Fendt Caravan
- Tendenza er modellserien med mange innovasjoner fra de nyeste trendene i møbeldesign. En nyhet av året er den belyste bakveggen på kjøkkenet *
- Nå med den toppaktuelle Truma Combi 4 varmeren på gass med CP Plus, iNet ready og en iNet box som gjør at man kan styre varmeren via en app på sin smarttelefon. I tillegg er den standard utstyrt med et TFT-touch-betjeningspanel (CI-BUS bordmanagement)
- Kjøkkenet i modellen 515 SF er utstyrt med en egen komfyr med stekeovn
- Interiøret i Tendenza er i møbeldekoren Chesterfield Oak, og vognen kan valgfritt leveres i to forskjellige stoffkombinasjoner; Bergamo (side 34/35) eller Catania (side 36/37) Stoffkombinasjon Catania. Planløsning 465 SFB
* modellavhengig

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies