Diamant – setter standarden i luksusklasse

En klassisk og etablert Fendt luksusmodell - som i over 40 år har vært et flaggskip i Fendt Caravans modellflåte.

Helt siden modellserien Diamant kom på markedet for over 40 år siden har den blitt videreutviklet og kontinuerlig forbedret helt ned til minste detalj. Denne modellen er blitt et synonym for kvalitet og et ikon for Fendt Caravan. Detter er virkelig modellen som har satt standarden i luksusklassen i over fire tiår.

Detaljer fra modellen Diamant
Fendt modellene har mange gjenkjennelige utvendige fellestrekk som en del av sin produktfilosofi. De forskjellige modellseriene har likevel sin helt egen stil og design innvendig med mange smarte og interessante detaljer.

- Diamant er den tidløse klassikeren i programmet til Fendt Caravan. Både design og materialvalg er her satt i høysetet Et eksempel på dette er den elegante bardisken lys Magnolia Optik på kjøkkenet i modellen 650 SG
- Truma Combi 6 gassvarmer med CP plus panel og iNet ready inkludert en iNet box for styring av varmeren via en smarttelefon app. I tillegg er Diamant standard utstyrt med et TFT-touch-betjeningspanel (CI-BUS bordmanagement)
- Interiøret i Diamant er utført i eksklusiv Havel pæretredekor, og vognen kan valgfritt leveres i tre forskjellige stoffkombinasjoner; Messina, Portofino eller mot pristillegg skinnutførelsen Sevilla

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies